Nyheder30. maj 2014

Reportage: Se billederne - Så vild var Paradise finalefesten

De drak, festede og kyssede til den lyse morgen
Det blev Sandy og Martin som vandt Paradise Hotel sæson 10.
Det blev Sandy og Martin som vandt Paradise Hotel sæson 10.
 Foto: Peter Grosen


Der blev festet godt igennem på natklubben Park, da deltagerne fra Paradise Hotel holdt finalefest.

LÆS OGSÅ: Alvorlig ulykke i Paradise Hotel - Malene styrtede ned

De 37 unge mennesker, som vi har fulgt igennem tykt og tyndt i næsten tre måneder med intriger, druk og masser af drama, ankom alle festglade og i deres hotteste outfits på den røde løber til aftens store Paradise finalefest. Deltagerne var alle enige om, at der skulle festes igennem.

- Den skal have for fuld skrue, da det højst sandsynligt er sidste gang, vi alle er samlet, sagde Patrik, som var klar til at fyre den max af.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c2573707eba94e64a9be75d8b5267fdd.jpg


Der bliver skålet og festet igennem ved Paradise Hotel finale-festen (Foto: Peter Grosen)

Stemningen var høj, og kærlighed var der bestemt også i luften blandt nogle af deltagerne, og så var der gratis Tempt til alle, inden finaleafsnittet af Paradise sæson 10 skulle vises.

Nadia og Malte er et af de par, som må siges at være stormende forelskede, og som er ved at planlægge, at de snart skal flytte sammen. En for alle tydelig lidenskab imellem dem, som først blomstrede, da de kom hjem fra Mexico.

LÆS OGSÅ: Nadia og Natascha er ikke kærester mere

Da Nadia tjekkede ind på Paradise hotellet havde hun slet ikke øje for det mandlige køn; hun var lesbisk og var dengang kæreste med Natascha.

- Man kan ikke styre sit hjerte, og hvem man falder for, og jeg faldt for Malte, sådan er det, sagde Nadia, som næsten dagligt bombarderes med spørgsmål om, hvad der nu skal ske med Natascha, og om hun stadig er lesbisk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ba0f3e56b13d4a9c8148da29d57fcc8a.jpg


Nadia og Malte blev kærester efter de kom hjem fra Paradise-hotellet. (Foto: Peter Grosen)

LÆS OGSÅ: Nadia er både til piger og drenge

Lidt senere på aftenen blev finaleafsnittet vist, og der var en meget speciel stemning blandt mange af deltagerne.

Særligt havde det en påvirkning, da der blev vist små klip, hvor nogle af deltagerne talte om finaledeltagerne, hvor det bestemt ikke kun var rosende ord, der tonede frem på skærmen. Heldigvis var der stadig smil på læben hos samtlige deltagere.

Martin og Sandy løb med sejren i Paradise Hotel sæson 10, og alle blev fuldstændigt vilde. Nogle af Paradise deltagerne vidste allerede, hvem der havde vundet, men så alligevel ud som om, det var første gang, de hørte det. Alle klappede og ønskede tillykke til vinderne.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c83ef79361e04b29be9fb3c11a5d1667.jpg


Der blev buh'et og klappet, da deltagerne så vinderne på storskærmen. (Foto: Peter Grosen)

Next step var så troskabsprøven, som vinderne, Martin og Sandy skulle igennem, hvor fordelingen af præmien på de 500.000 kroner skulle finde sted.

Martin tog røven på Sandy og valgte at smide glaskuglen ved de 300.000 kroner!

- Det er godt spillet, godt spillet, var Sandys kommentar til Martin, efter han havde smidt kuglen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/abf7cdb345ef4cfe91b22ad5bd11610d.jpg


Martin og Sandy grinede sammen på trods af at han rendte med alle pengene. (Foto: Peter Grosen)

Efter at deltagerne havde set finaleafsnittet på storskærm i det store lokale på natklubben Park, talte SE og HØRs reportere med Paradise-Sandy.

LÆS OGSÅ: Brystbombe tjekker ind på hotellet

- Jeg havde tænkt hjemmefra, at jeg ville smide den ved 250.000 kroner, men det gjorde jeg ikke, fordi jeg troede ikke, at jeg ville stå med en partner i så lang tid, som jeg kom til at stole så meget på. Jeg blev bidt af spillet, og jeg tænkte fuck, hvor kunne det være fedt bare at dele pengene og tænke yes, hvor er vi seje. Så jeg valgte ikke at smide kuglen. Jeg kunne ikke gøre det, sagde Sandy til SE og HØR.

- Hvordan er jeres forhold så nu?

- Det er lidt blandet. Først blev jeg rigtigt bitter, så skete der nogle andre ting, og så blev jeg rigtigt sur, og vi blev uvenner. Så ja det er gået lidt op og ned, sagde Sandy.

- Nu hvor du ikke fik nogle af pengene, har han så tilbudt dig noget?

- Jeg har kørekort, jeg har store patter for 60.000 kroner, så jeg mangler ikke noget. Men hvis han er villig, ville en shoppetur da være dejligt, sluttede Sandy.

LÆS OGSÅ: Paradise-Sandy har pladsproblemer med brysterne

Opslag af SE og HØR.

Sponsoreret indhold