Nyheder4. juli 2014

Renée Toft: -TV3 mobbede Amalie

Amalie blev udstillet og mobbet i ’Luksusfælden’, mener Renée Toft Simonsen
Af af
TV3 mobber Amalie
TV3 mobber Amalie
 fotoet

Det var det helt store samtaleemne, da realitystjernen Amalie Szigethy tidligere på året fik hjælp til at komme ud af sine økonomiske problemer i TV3-programmet 'Luksusfælden.' Amalies ekstravagante livsstil på trods af sin yderst sparsomme indtægt vakte en del opsigt.

Reality-baben fortalte blandt andet i programmet om sit afslappede forhold til det at betale skat, og demonstrerede i det hele taget ikke en særlig stor økonomisk viden.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy - med i luksusfælden

LÆS OGSÅ: Så galt står det til med Amalies økonomi

LÆS OGSÅ: Amalie: Tilbudt 10 mio. for sexferie med liderlig mand

Men programmet var tilrettelagt til at efterlade seerne med et indtryk af Amalie som en spejlblank ung pige. Det var voksenmobning for åben skræm, skriver Renée Toft Simonsen i sin klumme på Femina.dk

- For at lave sådan et program skal der bruges programtilrettelæggere, forfattere, producenter, kamerafolk, lydfolk, TV-folk og journalister. Så jeg vil skyde på, at der må have været over 20 voksne mennesker med lange uddannelser med til at producere den udsendelse, som jeg vil karakterisere som en slags moderne gabestok eller mobning for åben skærm. Hmm ... 20 voksne mennesker med lange uddannelser om at ondulere et stykke pigebarn på 22, der vel knap har gjort gymnasiet færdigt. Flot, TV3, I er seje, hva' skriver Renée Toft Simonsen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/db90e1dfb69141a5b803f88f10d4fd69.jpg

Renée Toft Simonsen raser over TV3 (Foto: All Over)TV3 afviser kritikken.

- Amalie er ét af de få mennesker, der kan få unge i tale gennem TV. Og vi er kun glade for, at disse seere gennem de to programmer har fået syn for, hvor vigtigt det er at have økonomisk sans. Antallet af henvendelser fra skoler og uddannelsesinstitutioner til TV3 om Amalie i de to programmer indikerer, at emnet optager mange unge. Og så skal det tilføjes, at også Amalie selv lærte en hel del af sin deltagelse og efterfølgende har prøvet at rydde op i sin økonomi, skriver kanalens pressechef, Søren Hedman, i en mail til SE og HØR

Lige for tiden har den smukke reality-pige tilsyneladende ikke større økonomiske problemer. Hun nyder livet i LA, og viser det ofte frem på Instagram.

Hvad mener du? Gense programmet herunder og deltag i debatten på vores Facebook-side

null

Sponsoreret indhold