Nyheder6. december 2011

Renée Toft Simonsen misbrugt

Mystisk forside med Thomas Helmigs lækre kone florerer lige nu på nettet
Et billede af den tidligere fotomodel er blevet misbrugt
Et billede af den tidligere fotomodel er blevet misbrugt
 Foto: All Over

Lige nu er en forside af modemagasinet IN i omløb på nettet. På forsiden er den tidligere topmodel Renée Toft Simonsen, men magasinet selv har ingen anelse om, hvordan hun er havnet der.

- Vi er overraskede over, at der florerer en forside af IN på nettet med Renée Toft Simonsen, det er nemlig ikke en, vi har lavet. Vi har på et tidspunkt fotograferet Renée Toft Simonsen til en mulig forside, men den blev aldrig til noget, siger chefredaktør Anne Absalonsen.

Læs også: Gæt en datter

Indtil videre er det lykkedes redaktionen at spore den falske forside tilbage til et tysk modelbureaus hjemmeside, og de undersøger fortsat, hvem der kan have lavet den.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/fb7809e88a86426fa04d73ee55f950b8.jpg


Den falske forside af den tidligere fotomodel Renée Toft Simonsen

IN-redaktionen blev bekendt med den falske forside efter adskillige forespørgsler fra læsere, der gerne ville bestille et eksemplar med Renée Toft Simonsen på. Det vakte stor undren på redaktionen, fordi det er skuespilleren Cecilie Stenspil, der pryder december-nummerets forside.

Se den rigtige forside her

Logoet tilhører ganske vist IN, og rubrikkerne er også fra IN, men det stammer fra december-nummeret 2010, lyder det fra modemagasinet.

Sponsoreret indhold