Renée Toft Simonsen: Jeg er ved at blive gammel

Renée Toft Simonsen indrømmer, at hun ikke er kommet med på den digitale bølge

Renée Toft Simonsen indrømmer, at hun ikke er kommet med på den digitale bølge

Foto: All OverDen tidligere model er ikke helt kommet med på den digitale bølge, skriver hun på sin blog hos Femina. Her fortæller hun om en mors besværligheder ved at følge med i sit barns liv, når det skal foregå gennem en computer.

Renée Toft Simonsen: Fik massage i skeden

Renée beretter gennem en anstrengt mor, som har skrevet om det på nettet, at børn i dag skal styres via forældre-intra i skolen, i fritidsordningen og i forhold til fodbold, svømning, gymnastik osv.

- Jeg blev fuldkommen svedig ved tanken. Måske er det, fordi jeg ikke lige nåede at komme helt med på den digitaliserede children content manager-bølge, men jeg mindes de uendelige møder og arrangementer i vuggestue, børnehave, fritidsklubber etc., som var rigeligt i sig selv, skriver Renée Toft Simonsen på sin blog.

Og den digitale udvikling huer ikke ligefrem den succesfulde børnebogsforfatter.

- Hmm, måske er det bare mig, der er ved at blive gammel, men forældreopgaven synes i det digitale lys at have bevæget sig et godt stykke væk fra primæropgaven: Fysisk samvær og psykisk nærvær - hvilket jeg stadig tænker er det væsentligste, når man har med børn at gøre.

Thomas Helmig og Renée: Så lykkelige var de

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close