Nyheder22. august 2013

Renée Toft Simonsen: Her er sexoplevelsen, jeg har til gode

Den tidligere topmodel, der er gift med Thomas Helmig, har i en alder af 48 år lært en helt ny ting om orgasmer
Renée har mange meninger
Renée har mange meninger
 Foto: All OverDen 48-årige ex-topmodel sad for nylig sammen med en gruppe veninder, da snakken faldt på sex - nærmere betegnet sprøjteorgasmer. Og her lærte Renée Toft Simonsen pludselig noget nyt om kvindekroppen - det fortæller hun i sin ugentlige klumme i FEMINA.

- Pludselig var der én, der sagde, at nu havde hun altså fået sin første sprøjteorgasme i en alder af 51, så det var åbenbart aldrig for sent. Ja, og så blev der spurgt rundt, hvem af de andre til stede havde prøvet sådan én? Og tænk sig, hun var den eneste!, skriver Renée i sin klumme.

Renée Toft Simonsen: Derfor gik det galt

Samtalen med veninderne gjorde Renée Toft Simonsen så nysgerrig på fænomenet, at hun gik hjem og søgte på nettet. Her kom hun frem til den kedelige nyhed, at det kun er 15 procent af alle kvinder, der har oplevet at få en sprøjteorgasme.

- Lidt nedslående, for min veninde sagde, at når man én gang har prøvet det, vil man ikke undvære det igen. Hmm…så er der altså nogle af os, der stadig har noget til gode. Godt, jeg kun er 48, det kan nås endnu, skriver Renée Toft Simonsen i sin klumme i FEMINA.

Der findes op til 7 orgasmetyper, kvinder kan opnå. Læs den store guide til orgasme på femina.dkSponsoreret indhold