Nyheder13. oktober 2008

Renée Toft Simonsen: Datteren på druk

Den tidligere model har givet sin 14-årige datter lov til at smage på procenterne
Renée har set stort på Sundhedsstyrelsens anbefalinger og lader nu datteren, Ulrikke på 14, drikke
Renée har set stort på Sundhedsstyrelsens anbefalinger og lader nu datteren, Ulrikke på 14, drikke
 Foto: All Over

Selvom Renée Toft Simonsens datter kun er 14 år, har hun allerede været på sin første druktur. Det opdagede modellen, da hun i smug lurede på datterens mobiltelefon.

- Den besked, der tikkede ind, lød sådan her: opdagede din mor, at du drak i går? Jeg var lige ved at vaske hænderne fri for dej og skrive tilbage, at: Ja, det gjorde jeg. NU. Det undlod jeg, men pludselig vidste jeg også, at jeg havde begået en fejl. Jeg havde sagt ja til løgn og nej til tillid, og det måtte bare laves om med det samme, også uanset hvad Sundhedsstyrelsen mener om den ting," skriver Renée Toft Simonsen i sin klumme i FEMINA.

Renée Toft Simonsen havde ellers forbudt datteren at røre alkohol, men efter hun opdagede, at den 14-årige havde løjet for sin mor, måtte Renée ændre sit standpunkt.

Nu har hun nemlig givet datteren lov til at drikke for at holde styr på hvor meget og hvor ofte der ryger en sjus indenbords.

- Hun har nu fået lov at drikke, og den eneste forskel er, at på før og efter jeg gav lov, er, at nu ved jeg det, når det foregår. Jeg ved, hvor meget hun drikker og hvornår. Jeg føler mig mere rolig, når hun skal af sted til fest, og som en bonus kan vi faktisk snakke bedre sammen end før, skriver Renée i bladet.

Sponsoreret indhold