Nyheder4. juli 2013

Renée Toft: Masser af hår

Den tidligere fotomodel har en helt vild frisure forneden
Den tidligere topmodel er ikke til intimbarbering
Den tidligere topmodel er ikke til intimbarbering
 Foto: All Over


Hun er blevet stylet, pudret og klippet af de bedste i årtier, men når Renée Toft Simonsen selv står for plejen af sin veldrejede krop, er der andre hårboller på suppen.
I sin blog på femina.dk afslører hun nemlig, at kløe i forbindelse med barbering har fået hende til helt at opgive at tæmme urskoven.

- ... Og så måtte jeg jo tilstå (måske lidt i selvforsvar), at jeg havde besluttet mig for at få en 70'er, fordi jeg var træt af, at det kløede efter et par dage. Og jeg gad faktisk heller ikke se på de dér små og kedelige ultra trimmede missekatte mere. Hun kom sådan til at grine, så det gjorde jeg også. Bare det, at der er noget, der hedder en 70'er, er ret skægt, og det, at man står der en årle morgenstund og diskuterer frisure forneden i sin badeklub. Jamen, det er da også ret sjovt, hmm ... og måske også lidt skørt?, skriver Renée Toft Simonsen på sin blog.

Renée Toft Simonsen: Mistede et ufødt barn

Det var en god veninde, som under en sommerbadetur pludselig fik frit udsyn til børnebogsforfatterens 70'er mis, og straks beordrede Renée Toft Simonsen til at finde shaveren frem.

Renée kan dog godt en anderledes i fødselsdagsgave.

- Min veninde slog en skraldlatter op, og så kom dagens tørreste kommentar: "Du får sgu en Brazilian i fødselsdagsgave, og din mand vil takke mig for det".


Sponsoreret indhold