Nyheder21. januar 2013

René og Henrik Toft Hansen: Bror-battle

Sarah Louise Christiansen og Gustav kårer den lækreste af de to håndboldherrer
Af af
Rene Toft Hansen
Rene Toft Hansen
 t.v.Der er delte meninger, da SE og HØR beder reality-homoen Gustav og modelmutteren Sarah Louise Christiansen om at bedømme det danske håndboldholds sex-faktor på en skala fra et til seks.

Og brødrene René og Henrik Toft Hansen deler også vandene hos de to kendisser.

- Henrik ligner en af dem, der blev mobbet som barn, så han kan altså kun få to af mig. Men det er også kun fordi, at jeg har medlidenhed med folk, der er blevet mobbet, fortalte Gustav prompte.

Storebror René har derimod en helt anden virkning på Gustav.

Hans Lindberg: Klar til Gustav

- René - se, det er straks noget helt andet. Han er sådan en fyr, der endnu ikke ved, at han er homoseksuel. Han har ikke fundet ud af, at han er homo, og det er synd, for han har så mange gay-træk. Du kan se det på hans læber og hans øjne. Øjenbrynene er så perfekte, men han får seks af mig, jubler den populære reality-dreng.

Sarah Louise Christiansen lader sig ikke rive med af hverken 28-årige René eller hans 26-årige lillebror Henrik.

- Hmmm, altså der er jo ikke meget spræl i Henrik. Men han har en flot maskulin hals, og det kan jeg godt li'. Og så har han flotte læber, så han får tre af mig, informerede Sarah Louise, der nu også er lidt mere tændt på den ældste Toft Hansen.

- René er lige tanden flottere, så han får fire point af mig. Han ser en lille smule mere soigneret ud end sin bror, afslutter hun.

Jesper Nøddesbo: Landsholdets latino-lover

Sponsoreret indhold