Nyheder 17. februar 2012

René Difs kone i kræftkrise

Aqua-brummerens smukke hustru har fået skræmmende besked
Smilene er ikke længere helt så brede hos René Difs kone RikkeMaija
Smilene er ikke længere helt så brede hos René Difs kone RikkeMaija
Foto: All Over

Aqua tager snart på turné i Australien, og René Dif udsender et soloalbum i marts, men den skaldede brummer risikerer at få langt mere alvorlige ting at tænke over på hjemmefronten.

Hans lækre kone RikkeMaija Nielsen har nemlig opdaget nogle røde mærker over brystet, som på sigt let kan udvikle sig til hudkræft.

- Så fik jeg konstateret forstadiet til hudkræft. Det er noget tid siden, jeg var til hudlæge fordi jeg syntes, jeg var lidt ru på brystet. Man kunne intet se - det var bare noget, jeg kunne mærke, fortæller RikkeMaija på sin hjemmeside.

Læs også: Morten Resen: Aqua-Lene kysser fantastisk

- Jeg er nok rimelig OBS på min krop, så jeg fik det selvfølgelig undersøgt, og det viste sig rent faktisk at være noget - nemlig Aktinisk Keratose.

Hudsygdommen kan være det første skridt i udviklingen af hudkræft og indikerer, at solskader har fundet sted, og at enhver form for hudkræft kan udvikle sig.

Læs også: Aqua-Lene og Søren: Sover ikke sammen

- Jeg vil opfordre jer alle til at holde øje med jeres hud, og mærker i det mindste, selv om man ikke kan se noget, så kontakt jeres læge.

- Ingen solbadning til mig nogensinde igen. Fra nu af laver jeg en Nicole Kidman - det snehvide look, sommer og vinter, skriver RikkeMaija.
Sådan fortæller RikkeMaija om sin frygt for kræft på sin blog/hjemmeside rikkemaija.dk.
Sponsoreret indhold