Nyheder 13. juni 2015

Rene Dif leder efter chauffør

Nu har du mulighed for at køre rundt med den tidligere Aqua-stjerne både til hverdag og i weekenden
Foto: All Over Press

Hvis du er mellem 21 og 28 år, har kørekort og mulighed for at arbejde både hverdag og weekend, har Rene Dif måske et job til dig. Den tidligere Aqua-stjerne leder nemlig efter en chauffør.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Chauffør søges. MELLEM 21 - 28 År. Er du en pligt opfyldende stabil person smilende og positiv og har du kørekort. Så er denne mulighed måske noget for dig her til sommer. Jeg søger nemlig en chauffør der kan starte den 19 juni og fremover både i weekend og hverdage. Og du skal helst bo i København. Send en besked her på FB hvis du er interesseret, skriver Rene Dif på Facebook.

[node:aller-related-content]

Det fremgår ikke af jobopslaget om Dif søger en privatchauffør eller en chauffør til sin madbil, som han snart sender på gaden i hovedstaden.

Den ivrige iværksætter og tidligere popstjerne blev tidligere på året frakendt kørekortet efter at have kørt for stærkt på motorvejen. Han har dog stadig ret til at køre ”en lille knallert.”

Madbilen skal blive en uhørt stor succes, hvis den skal redde Rene Difs økonomi. Regnskabet for hans anpartsselskab, Dif Holding afslører, at 2014 endte med et underskud på 1,3 mio. kr.

Sponsoreret indhold