Nyheder23. august 2009

René Dif: Dansemongol

Aqua-sangeren har ikke megen tro på sine egne evner på et dansegulv, men er villig til at kæmpe hårdt for at komme langt i ”Vild med dans”
René Dif har ikke meget forstand på dans, men går alligevel efter at give den hele armen og få styr på trinnene
René Dif har ikke meget forstand på dans, men går alligevel efter at give den hele armen og få styr på trinnene
 Foto: All Over

René Dif har slet ingen idé om, hvad han går ind til i forbindelse med sin deltagelse i "Vild med dans".

I Ekstra Bladet afslører han, at han ikke aner, hvad en pasodoble er, og da det går op for ham, at det er en yderst intens dans, går han lidt i panik.

- Den intimitet, dansen kræver, bliver nok det sværeste for mig. At stå foran et kæmpe publikum og fyre den af på en scene - det ved man, hvad er, siger den 41-årige sanger, som skal lære at flytte fødderne af danseren Luise Crone Dons, som indtil nu har været et uskrevet blad i "Vild med dans".

- Den meget tætte dans er grænseoverskridende - i hvert fald for mig. Og så skal jeg helt ind i stuerne til folk. Det bliver altså meget intimt, forudser Aqua-sangeren, som er klar til at tage den svære kamp op og skubbe til sine grænser.

- Der skal bare fuld skrue på. Uanset hvor mange vabler og skader jeg får, må jeg bare have gang i panodilerne, forsikrer René Dif, som indrømmer, at han ikke ved ret meget om dans og nærmest er en dansemongol.

Sponsoreret indhold