Nyheder31. oktober 2017

Remees søster er gået konkurs

Designeren Elsa Adams, der er Remees søster, er gået konkurs
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-67517.jpg
 Foto: All Over Press

Designeren Elsa Adams, der er søster til hitmageren Remee, har danske stjerner som Sarah Grünewald, grevinde Alexandra og dronning Margrethe på kundelisten, men nu er designerens firma gået konkurs. Det skriver Finans.

Elsa Adams er kendt for sine håndsyede kreationer - oftest i delikate blonder - og har en butik på Strandvejen i Hellerup.

Nu er hendes virksomhed, Elsa Adams Aps, erklæret konkurs i Sø- og Handelsretten. Det fortæller konkursboets kurator, Boris Frederikesen fra Kammeradvokaten, til Finans.

- Konkursen er udløst af en mindre gæl til Skat, og fordi det ikke har været muligt at skabe en bæredygtig forretning i virksomheden, forklarer Boris Frederiksen.

I det seneste regnskabsår havde Elsa Adams ApS et underskud på 2,3 mio.

Elsa Adams bekræfter konkursen over for Finans.

- Jeg har skullet være direktør, bogholder, sælger, indkøber, lagermedarbejder, rengøringskone og designer på én gang, og det var simpelthen for meget og slet ikke nogen god oplevelse. Den seneste periode har været meget svær, og nu vil jeg bare gernn vende tilbage til det, jeg er god til. Nemlig designe kjoler, siger Elsa Adams til Finans.

Elsa Adams designede den røde kjole, som Anja Nissen bar til dette års MGP og Eurovision.

I 2014 dukkede en af hendes kreationer op på den røde løber til Oscar-uddelingen, da filminstruktøren Anders Walters kone var med til filmfesten. Walter høstede endda en Oscar for kortfilmen "Helium".

I galleriet kan du se kendte i Elsa Adams' design.

Kendte i Elsa Adams

Sponsoreret indhold