Nyheder26. april 2016

Remees mareridt

Fredag brød ”X Factor”-dommeren ud i tårer, da hans natklubdrøm brast, og gæster fra hele verden gik forgæves.

Remees mareridt

Remee er normalt lig med brede smil, overskud og sejr i ”X Factor”. Men fredag aften var det en anderledes presset popmester som måtte sande, at han havde slået et alt for stort brød op.

Med 200 gæster fra hele verden klar til at indtage Arch, Remees nye klub med internationale ambitioner, tog aftenes hovedperson mikrofonen på Hotel Sankt Petri i midten af København hvor flokken holdt forfest.

– Vi kan ikke åbne i aften. Folk har arbejdet så hårdt i døgndrift for at blive færdige, og det her er den sværeste beslutning, jeg har truffet i mit liv. Vi kan ikke åbne i aften. Jeg er virkelig ked af det. Undskyld, sagde en bevæget Remee, før han blev trøstet af kæresten, Mathilde Gøhler.

Remee har i flere måneder arbejdet i døgndrift på både ”X Factor” og Arch, hvor ambitionerne er at åbne noget, som man taler om i hele verden.

Frække detaljer som kysserum, narcissist-rum, samtalerum, tagterrasse, champagne- automat, egen iPhonedj- pult, B&O-høretelefoner og 600 sommerfugle i loftet, har dog gjort projektet noget mere kompliceret end et normalt mobildiskotek.

– Det har været et fucking mareridt. At lave den her klub har været så kompleks en ting. Folk er brudt sammen. Somme tider bliver mine ambitioner en lille smule for store. Jeg ved ikke, hvornår man får et hjerteslag, men det må være nu, fortalte Remee de målløse tilhørere, som dermed måtte blive på Hotel Sankt Petri og feste videre.

Efter sin følelsesladede tale strømmede det til med kendte venner for at opmuntre Remee, der da også lignede én, som i den grad havde brug for en krammer.

Dommer-kollegaen Thomas Blachman var dog nærmest i ekstase, efter Remees improviserede tale.

– Jeg synes bare, det er så smukt. Han vinder ”X Factor”, mens han har gang i alt det her, og nu kan jeg se, hvor irriteret han er. Det var den vildeste oplevelse, jeg har haft med Remee, som jeg har kendt i 25 år. Han viste en enorm sårbarhed. Han føler det som et nederlag, jeg føler det som hans største personlige sejr. Jeg er dybt berørt. Det er så fedt, når han indrømmer, at han er ligesom alle andre mennesker, sagde den altid hurtigtsnakkende musiker. Åbningen er udskudt til fredag den 29. april.

Sponsoreret indhold