Nyheder21. september 2012

Remees kæreste: Vil være Askepot

Se, labre Simona Popovic stylet som en rigtig prinsesse
Af af
Simona Popovic drømmer om eksklusive stiletter
Simona Popovic drømmer om eksklusive stiletter
 Foto: All Over

Hun danner par med hitproduceren over dem alle, Remee. Men det betyder ikke, at smukke Simona Popovic får alt, hvad hun peger på.

Modemagasinet Elle har i flere dage haft en konkurrecen kørende, hvor de udlodder et par eksklusive Christian Louboutin-sko. Og dem kunne Simona godt tænke sig at få fingrene i.

Det, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at sende os et billede af det outfit, som du mener er de smukke sko værdigt. Vil du dresse skoene op med en brusende kjole? Ned med et par læderbukser? Kun fantasien sætter grænser!
Det er op til dig selv, om du selv vil have tøjet på på billedet, eller om du vil style det på gulvet, et bord, en skovbund,
står der beskrevet.

Remee: Hed elskovsferie

Simona har valgt at indsende et par flotte billeder af sig selv, hvor hun iklædt en smuk, hvid kjole.

- For mig er Louboutin et eventyr, enhver piges drøm og noget alle fyre beundrer..
Kjolen jeg har valgt er en 60 år gammel vintage kjole fra Hollywood som jeg har syet om så den er blevet mere sexet, mere nutidig og så den passer perfekt til de smukke sko.
Elefanten ved siden af symboliserer held og den er klædt i krystaller og har en rød stribe henover kroppen, så det er en rigtig Louboutin elefant, skriver den labre brunette.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3293413713ca4831b51bf25c6c73e71f.jpg


(Foto: Privat)

Sponsoreret indhold