Nyheder6. maj 2009

Remee: Snydt og bestjålet for en formue

X Factor-dommerens personlige assistent har systematisk ribbet hans hjem for værdier
Remee føler sig godt og grundigt røvrendt af sin tidligere assistent
Remee føler sig godt og grundigt røvrendt af sin tidligere assistent
 Foto: Claus Poulsen

- Jeg kan ikke sætte ord på, hvad jeg føler. Jeg føler slet ikke, jeg kender den person. Jeg troede simpelthen ikke på det. Det gør jeg nærmest stadigvæk ikke, siger Remee til BT.

Det, der har efterladt "X Factor"-dommeren og produceren fuldstændig forvirret og dybt frustreret, er, at hans personlige assistent gennem det sidste år, Amanda, har bedraget ham og hans ekskæreste Maria Lenander godt og grundigt. Det involverer tyveri for over flere hundrede tusind kroner.

Amanda, der har haft sin daglige gang i Remees hjem på Frederiksberg, skal blandt andet have stjålet ekskærestens smykker. Et tyveri, der blev anmeldt til politiet. Smykkernes værdi anløber 75.000 kroner.

Det logiske ville nok have været at mistænke hende, der havde sin daglige gang i min private bolig. Men det gav bare ingen mening, for hvorfor skulle hun dog gøre det ..? spørger Remee.

Da assistenten så pludselig optrådte på Facebook med øreringe, der unægtelig lignede Lenanders, begyndte mistanken at ulme. Og i sidste uge konfronterede Remee hende så med det.

- Jeg indkaldte hende til et møde i onsdags. Først benægtede hun, men da jeg fremlagde min dokumentation, tilstod hun, fortæller Remee i BT.

Remee vil ikke ud med præcise detaljer om tyveriets omfang, men har heller ikke et fuldt overblik endnu.

- Jeg har været helt chokeret over det kæmpe omfang af det her, siger han til BT.
Remee har nu meldt sin tidligere assistent til politiet.

Sponsoreret indhold