Nyheder11. juni 2010

Remee: Snydt af DR

”X Factor” dommeren blev taget ved næsen, da han sagde ja til at medvirke i TV-program
Remee blev snydt, da han sagde ja til at være med i "Kontrovers" på DR2
Remee blev snydt, da han sagde ja til at være med i "Kontrovers" på DR2
 Foto: Mikael Rieck

Musikproduceren, der for nyligt selv fortalte om sin kuldsejlede økonomi, føler, at han er blevet røvrendt af DR2, da han medvirkede i programmet "Kontrovers".

Han mener selv, at han havde sagt ja til at deltage som debattør i et program med temaet "grådighed", men i stedet blev han hovedperson og emne for diskussionen.

Læs også: Remee åbner homoklub

- Det var som om, jeg skulle bekende, at alt var gået i stykker på grund af grådighed. Jeg stillede op til en diskussion om begrebet og fik en fornemmelse af, at hele panelet troede, jeg var der for at bede om tilgivelse, siger Remee til BT.

Fortryder ikke
Remee fortryder dog ikke sin medvirken i programmet, fordi han gerne vil vise folk, at han ikke er brudt helt sammen, som han mener, at man godt kan få indtryk af igennem de artikler, der har været om hans økonomiske ruin.

Læs også: Remee: Tabte kvart mio. kr. på én fest.
Den evigt optimistike Remee har dog også valgt at bruge sin personlige finanskrise til noget positivt.

- Jeg har altid haft det sådan, at hvis bare min datter har tøj på kroppen, et sted at bo og noget at spise - og jeg selv har de basale ting på plads - så har jeg det ganske fantastisk med mig selv, min kreativitet og kærlighed til det, jeg laver, siger han til B.T.


Sponsoreret indhold