Nyheder9. juni 2010

Remee: Se mit tyrkiske paradis

X Factor-dommeren inviterer indenfor i sin berømte ejendom i Alanya – se, hvordan han bor
Se hvordan Remee har indrettet sig i sit hjem i Tyrkiet
Se hvordan Remee har indrettet sig i sit hjem i Tyrkiet
 Foto: All Over

Remee, som eftersigende lever sit liv i sus og dus, og helst omgiver sig med lir og luksus, løfter nu sløret for hvor ekstravagant han i virkeligheden bor når han feriere i sit meget omtalte ferieparadis i Tyrkiet.

Læs også: Remee: Jeg er et fjols

I årevis har Remee promoveret de luksusboliger i Alanya kaldet "Oasis Club", som han har investeret store summer i, gennem diverse kendte danskere, som han låner sine lejligheder ud til. Det drejer sig blandt andet om grevinden af Svanemøllevej og TV-Baronessen Caroline Fleming.

Men rygter om en hastigt svindende formue, får nu Remee selv til at trække i arbejdstøjet for at gøre opmærksom på boligerne i luksuskomplekset, som ikke er specielt nemme at sælge.

Læs også: Remee: Tabte kvart million

Derfor kan man i aften se musikproduceren vise rundt i sine egne gemakker i "Oasis Club" i TV2 programmet "Liebhaverne", hvor Remee vil forsøge at overtale ejendomsmægleren Jan Fog til at indgå et samarbejde med ham for at få solgt nogle af de gabende tomme lejligheder.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/remeehjememtyrktek-jpg.jpg


Remee viser ejendomsmæglere Jacob Christensen og Jan Fog rundt (Foto: TV2)

For få måneder siden satte Remee sin villa på Frederiksberg til salg og i den forbindelse, fik man lov at se, hvor luksuriøst han bor her i Danmark - se her.Sponsoreret indhold