Nyheder5. februar 2015

Remee ramt af alvorlig mande-sygdom

Musikproduceren er i øjeblikket bundet til sengen med en farlig omgang mande-influenza
Remee har normalt et højt humør, men må alligevel bukke under for influenza-virussen
Remee har normalt et højt humør, men må alligevel bukke under for influenza-virussen
 Foto: Dan MariegaardNoder, beats og musikmageri er i øjeblikket skiftet ud med snotpapir, host og varme tæpper for Remee.

Den 40-årige musikkunstner er nemlig ramt af en klassisk gang influenza, der har slået ham helt omkuld, fortæller han på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Remee på juleferie med kæresten

Og som næsten både alle mænd og kvinder har erfaret, så rammer influenza altid en ekstra tand hårdere, når man også har Y-kromosom. Det erkender Remee også til sengeselfien.

- Tredje dag, dødelig mande-influenza, skriver han til billedet, hvor han gemmer sig under en storblomstret dyne med meget matte øjne.

LÆS OGSÅ: Her er alle Remees lækre damer

Remee er i øjeblikket aktuel med endnu en tørn som X Factor-dommer. På fredag skal han sammen med sine meddommere, sangerinden Lina Rafn og komponisten Thomas Blachman, finde sine tre finalister, der kan synge sig helt til tops og sikre Remee vindertitlen for anden gang.

LÆS OGSÅ: Simona Popovic: Derfor forlod jeg Remee

Derudover er han også aktuel i lørdagens melodi grand prix, hvor han har skrevet tekst og musik til sangen "The Way You Are", der synges af bandet Anti Social Media.

Se Remee gemme sig fra sygdommen her.

Sponsoreret indhold