Nyheder24. maj 2012

Remee: Punger selv ud

DR vil ikke betale for en fest for MGP-Soluna, derfor betaler sangskriveren selv for gildet
https://imgix.seoghoer.dk/media/7ef13bd26f8641a3a732f3d2e78e4c95.jpg
 Foto: All Over

På lørdag er der dømt finale i det årlige Melodi Grand Prix. Soluna gik sikkert videre fra semifinalen, og derfor mener Remee, som er en af sangskriverne bag hittet, at der bør være fest. Men det vil DR ikke være med til at finansiere.

Læs også: Jubiiii, vi er i finalen

- Vi har ikke de midler, som nogle lande bruger på det her. Men det er også et spørgsmål om prioritering. Vi mener, det handler om at have en god sang, og det i stedet er musikken, der er i fokus, siger han til bt.dk.

Men Remee frygter, at den danke sang bliver overset, hvis Danmark ikke sørger for at gøre opmærksom på sig selv ligesom mange af de andre lande, der poster mange tusind kroner i pr.

Læs også: Grand Prix-stjernen Carola: Laver en Madonna

- Vi har den bedste sang, og det er vi ikke i tvivl om, men det kræver også, at vi får bragt budskabet ud. Vi kan være så stolte af Soluna, hun er en verdensborger og en fantastisk repræsentant for Danmark, men vi har nok ikke forstået, hvor vigtigt det er, at vi får formidlet det ud til resten af Europa, siger Remee, der derfor selv inviterer til en stor Soluna-fest i Baku torsdag aften.

Sponsoreret indhold