Remee og Carlos Sastre fik ulovlig "massage"

Remees mirakelmassør får måske ikke lov at massere mere

Remees mirakelmassør får måske ikke lov at massere mere

Foto: Kaspar WenstrupUdover evnen til at indtage forsiden på formiddagsaviser og ugeblade, er det ikke meget, mænd som Remee, Carlos Sastre og Hans Pilgaard har til fælles.

Og så alligevel. De er nemlig alle sammen kunder ved den selvlærte massør og mirakelmager Bengt Valentino Andersen, der gennem en årrække har masseret stress og sceneskræk ud af TV-værter, sangere og sportsfolk.

LÆS OGSÅ: Remees "X Factor"-deltagere masseres til succes af Bengt Valentino

Men nu stopper legen. I hvert fald hvis det står til Sundhedsstyrelsen, der har meldt stjernemassøren til politiet. Det skriver BT.

- Vi mener, at han udfører en behandling af led, som man ville forvente blev udført af en kiropraktor, siger anklager Marie C. Jepsen fra Midt og Vestsjællands Politi til formiddagsavisen.

De mener, at Bengt Valentino Andersens behandling ligefrem kan være farlig, da han slet ikke er uddannet til at udføre de behandlinger, han tilbyder.

LÆS OGSÅ: Ups! Remee parkerede ulovligt


"Rita"-stjernen Mille Dinesen har ifølge BT været fast kunde ved Bengt i 12 år (Foto: TV2)

LÆS OGSÅ: Mille Dinesen: Sådan holder jeg mig lækker

Ifølge BT er der hele syv års ventetid for at få gnubbet sine ømme muskler af Bengt, så står du med et akut rygproblem, er det næppe her, du skal henvende dig.

Og måske må Bengt Valentino Andersens kunder også snart se sig om efter en ny massør. For i værste fald risikerer han at miste retten til at behandle.

LÆS OGSÅ: Renee Toft Simonsen fik massage i skeden

Hvis det sker, er det ikke kun Remee, Carlos Sastre og Hans Pilgaard, der må finde en ny mirakelmand.

Han har ifølge formiddagsavisen nemlig også haft fingrene i Anja Andersen, Kim Bodnia, Christiane Schaumburg-Müller, Søs Fenger, Michael Carøe, Mille Dinesen, Lina Rafn og en lang række andre kendisser.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close