Remee: Nomineret til engelsk musikpris

Remee\'s er nu nomineret til den britiske BMI Awards

Remee's er nu nomineret til den britiske BMI Awards

Foto: All Over

33-årige Remee er i dag fløjet til den engelske hovedstad, hvor han skal deltage i gallafesten for BMI London Awards. Remee er nomineret til at modtage en pris blandt britiske, europæiske og jamaicanske sangskrivere og musik-udgivere, der har gjort sig godt på det amerikanske marked.

Og det er netop, hvad Remee har haft succes med. I 2007 udsendte det amerikanske teenage-idol Corbin Bleu Remee's nummer Deal With It, og singlen klarede sig med 120.000 solgte eksemplarer så godt, at danskeren nu er nomineret til en BMI pris.

"X Factor"-dommeren kommer også i fint selskab. Når galla-aftenen på det mondæne Dorchester Hotel især trækker englændernes interesse, så er det fordi der hvert år uddeles en BMI Icon-pris, og den går i 2008 til Bryan Ferry.

BMI, der står for British Music Industry, repræsenterer mere end 375,000 sangskrivere, komponister og udgivere og deres mere en 6,5 millioner "værker" over hele verden. Så at Remee er blandt de nominerede er en præstation i sig selv.

Remee er ikke ubekendt med at få internationale hæder. Han har skrevet mere end 60 numre, der har hittet over hele verden, og de har solgt op mod 20 millioner plader.

Remee's nummer Deal With It, sunget af Corbin Bleu, kan ses på YouTube, hvis du klikker her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close