Nyheder29. februar 2008

REMEE: KÆRESTEN BETYDER MEST

– Maria er jordens dejligste, siger ”X Factor”-dommeren, som er mere optaget af kærligheden end af sine mange musikmillioner
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/remeemaria-jpg.jpg

Stor villa på Frederiksberg. En Aston Martin magen til James Bonds. Ferieboliger i Tyrkiet. Og en millionindtægt, der sætter de fleste velhavere skakmat.
33-årige Remee - alias Mikkel Johan Imer Sigvardt - har takket være sit talent for at komponere musik tjent en formue. Men han nægter konsekvent at tale om sin bankkonto og de goder, pengene fører med sig. Formuen er kommet, fordi Remees musik spilles over hele kloden. Gå ind i en Blockbuster-butik, og du vil opdage, at en Remee-sang er med i mere end 20 amerikanske film - f.eks. "Bridget Jones' dagbog", "Ice Age 2", "Dr. Doolittle 2, "Ratatouille" ... og så videre.

Den store kærlighed

Kærligheden optager Remee mere end pengene. "X Factor"-dommeren er lysende forelsket i Maria Leander, som han har været kæreste med, siden han for seks år siden købte villaen ved Frederiksberg Have for 5.450.000 kroner.

Maria er ligesom Remee selvstændig. Fra Marias Butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg sælger hun brugt designertøj.

- Vi har det supergodt sammen. Maria er jordens dejligste, siger Remee, som endnu har brylluppet med sin udkårne til gode.

Musikken og millionerne

For Remee er musikken blevet hans skæbne, og tanken om en anden levevej er fjern: - Jeg kan jo ikke andet, siger han beskedent.

Remee har dog ingen grund til at klage. Siden han i midten af 90'erne havde stor succes med bandet Sound of Seduction, har han lavet hit på hit på hit. Og fordi Remee har tænkt stort, er han for længst nået ud over Danmarks grænser. Remee vurderer, at nummeret "Superstar" har været det mest indbringende.

- Hvor meget, jeg har tjent på det, er svært at gøre op. Jeg kan bare se, at jeg har betalt en masse penge i skat, konstaterer musiksnedkeren.

I 2006 tjente hans firma Remee Songs mere end 4½ millioner kroner og betalte over halvanden million kroner i selskabsskat. Af overskuddet hævede Remee tre millioner i udbytte, som han betalte personskat af.

- Menneskeligt betød det mere for mig, at sangen "Hvor små vi er" indbragte tre millioner kroner, der gik til ofrene for tsunamien, fortæller han.

Navnet Remee er inspireret af hans mellemnavn Imer stavet bagfra. Remee var i begyndelsen et kunstnernavn, men nu har han søgt myndighederne om, at det bliver officielt, så Remee fremover kommer til at stå i passet.

Remee blev som etårig adopteret af en familie i Solrød. Han er den yngste i en søskendeflok på fire. Adoptivmoderen, som betød alt for ham, lever ikke mere.

Det samme gælder hans biologiske mor samt hans biologiske far, som var fra Sydamerika. Slægten er dog sikret: Remee er far til niårige Emma, som han har med en tidligere kæreste.

Narko

I dele af musikbranchen betragtes narkotiske stoffer nærmest som en nødvendighed for at være kreativ. Men den form for stimulanser tager Remee afstand fra.

- Min biologiske mor var skizofren, så jeg skal ikke have noget af måske at aktivere noget arveligt, siger Remee.

Hele hans liv er ikke musik. Han har investeret en del af sin formue i ferieboligprojekter i Alanya i Tyrkiet.

- Det er en positiv overbygning på musikken. Og en god undskyldning for at komme ned i solen. Vi er i Tyrkiet otte gange om året.

Sponsoreret indhold