Remee: Ja til "X Factor"

Remee vender tilbage i næste sæson af \

Remee vender tilbage i næste sæson af "X Factor". Hvem der kommer til at sidde ved hans side ved dommerbordet, vides endnu ikke

Foto: All Over

- Ja, det er rigtigt nok, siger Remee. Han er for 3. sæson med i dommerpanelet i DRs populære underholdningsprogram "X Factor".

Det bekræfter han overfor B.T.

Han har spekuleret, næsten lige så meget som pressen, over om han ville være med endnu engang. Nogle forandringer i det kommende program, har været medvirkende til, at han har sagt ja.

- Det har været en stor overvejelse, om jeg skulle fortsætte. Det er omfattende at lave det program, siger han til avisen.

Remees har hidtil lagt masser af hjerteblod i sin deltagelse i programmet. Han er fortsat mentor og producer for tidligere deltagere som Martin, Basim og Alien Beat Club - sidst nævnte har netop haft premiere på en ny musikvideo.

Meddommere
Hvem Remees meddommere vides endnu ikke. B.T. mener dog, at produceren Carsten Soulshock er en mulighed.

De tidligere sæsoners dommere Lina Rafn har takket nej til endnu en omgang på grund af sin graviditet, og Thomas Blachman har også endeligt sagt nej.

Audition for håbefulde talenter sker den 28. oktober i Musikhuset i Århus og søndag den 1. november i DR Byen i København.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close