Nyheder3. december 2012

Remee: Fester med Sienna Miller

Natklub-ejeren er blandt æresgæsterne til kæmpe jetset-party i Schweiz
https://imgix.seoghoer.dk/media/eb5b89ba82bd4ec0a47b8001213431b5.jpg
 Foto: All OverRemee er landskendt herhjemme, men har måske endda et endnu bedre navn i udlandet, hvor han som producer har leveret kæmpe hits til adskillige kunstnere.

Men nu er de hotte og kendte i andre dele af verden også begyndt at få øjnene op for den chokoladebrune musikmand.

Remee er i sin egenskab af natklubejer af ZEN i København således inviteret til en kæmpe jetsetfest i det schweiziske skiparadis Gstaad i midten af december.

Remee: Taget på sengen

Årsagen er, at Remee via ZEN's status som medlem af netværket "The World's Finest Clubs" er blevet bonkammerat med den stenrige mediemogul, Patrick Liotard-Vogt, 25, der er direktør i foretagendet, ligesom han også er boss for kendis-netværket ASMALLWORLD.

Derfor har han inviteret Remee - og dermed også ZEN - til at repræsentere Danmark ved den såkalde Winter Weeekend på det regulære slot i Gstaad, hvor alverdens festivitas blandt de fineste af de fine vil finde sted i dyre smokings og lækre gallakjoler.

Den amerikanske stjerneskuespiller Sienna Miller er således bare én af de særlige gæster på den eksklusive liste, Remee også befinder sig på.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6f83b3a67c1e4f1c98aed785e8ba1a91.jpg


"Ok, no shame in being last on that list ;) - The ZEN Experience goes to Gstaad in a BIG way ? Thank you Patrick", skriver Remee på Facebook.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e509bd67071b4887a7b07c3db235e4fa.jpg


Sienna MIller skal feste med Remee. (Foto: All Over)

Remee: Reklamerer for sin datter

Sponsoreret indhold