Nyheder 3. december 2012

Remee: Fester med Sienna Miller

Natklub-ejeren er blandt æresgæsterne til kæmpe jetset-party i Schweiz
Foto: All OverRemee er landskendt herhjemme, men har måske endda et endnu bedre navn i udlandet, hvor han som producer har leveret kæmpe hits til adskillige kunstnere.

Men nu er de hotte og kendte i andre dele af verden også begyndt at få øjnene op for den chokoladebrune musikmand.

Remee er i sin egenskab af natklubejer af ZEN i København således inviteret til en kæmpe jetsetfest i det schweiziske skiparadis Gstaad i midten af december.

Remee: Taget på sengen

Årsagen er, at Remee via ZEN's status som medlem af netværket "The World's Finest Clubs" er blevet bonkammerat med den stenrige mediemogul, Patrick Liotard-Vogt, 25, der er direktør i foretagendet, ligesom han også er boss for kendis-netværket ASMALLWORLD.

Derfor har han inviteret Remee - og dermed også ZEN - til at repræsentere Danmark ved den såkalde Winter Weeekend på det regulære slot i Gstaad, hvor alverdens festivitas blandt de fineste af de fine vil finde sted i dyre smokings og lækre gallakjoler.

Den amerikanske stjerneskuespiller Sienna Miller er således bare én af de særlige gæster på den eksklusive liste, Remee også befinder sig på.


"Ok, no shame in being last on that list ;) - The ZEN Experience goes to Gstaad in a BIG way ? Thank you Patrick", skriver Remee på Facebook.Sienna MIller skal feste med Remee. (Foto: All Over)

Remee: Reklamerer for sin datter

Sponsoreret indhold