Remee fester med Lindsay Lohan i Istanbul

(Foto: Dan Mariegaard)

Han har før festet med Hollywood-stjerner som Sienna Miller og Orlando Bloom, og nu har musiksmeden Remee endnu engang fået fornemt selskab - denne gang af skuespillerinden Lindsay Lohan.

De to kendisser har begge delt billeder fra fester og luksuriøse middagsarrangementer i festbyen Istanbul, hvor de nyder tilværelsen på toppen af af den tyrkiske metropol sammen.

Den 40-årige Remee delte et billede af sig selv og den 29-årige Lindsay Lohan på det sociale billeddelingsmedie Instagram, hvor der bliver røget cigarer og flirtet med fotografen i de flotte omgivelser på jetsetter-restauranten Restaurant Zuma.

- Istanbul nights, skriver Remee på sin Instagram profil, hvor han også er i selskab med den israelske "socialite" Hofit Golan, som deltog i Instagram-festen og deler et billede af Remees gravide kæreste Mathilde Gøhler, der viser sin flotte mave frem.

"Mean Girls"-stjernen Lindsay Lohan fik også lyst til at dele sine oplevelser med sine fans på sin Instagram-profil, så et næsten identisk billede røg på de sociale medier. Desværre for hitmageren Remee, er hans ansigt klippet halvt ud af billedet.

Se Remees billede på Instagram her.

Og Lindsay Lohans her.

Se også Hofit Golan og Mathilde Gøhler her.

 

Istanbul nights @hofitgolanofficial @lindsaylohan

Et billede slået op af Remee S. Jackman (@remeejackman) den

15. Jul 2015 kl. 4:04 PDT

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close