Rejs med de kendte

Timm Vladimir er bare en af mange kendisser, der henover sommeren giver den som rejseleder.

Timm Vladimir er bare en af mange kendisser, der henover sommeren giver den som rejseleder.

Foto: All OverTrænger du til at spice din sommerferie op? Så står rejseselskaberne klar med en løsning: Kom ud og rejs med en kendis.

Og i den danske rejsebranche skal man ikke lade sig nøjes med, for de har fået alt fra skuespillere til politikere til at stille op som rejseledere.

Hos Folkeferie kan man komme på otte dages fotoferie til Malta sammen med skuespiller, og professionel fotograf, Timm Vladimir for - alt sammen for den nette sum af 8.999 kr.

Filmrejse med Ole Michelsen

Er man mere til levende billeder, har Folkeferie også løsningen. 8 dage på Malta i selskab med Bogart-legenden Ole Michelsen, hvor han fremviser filmstudier og berømte filmscener. Du skal bare lige slippe 9.199 kr.


(Foto: All over)

Berlin med TV-Avisens Jens Nauntofte

Hvad med at se Berlin i selskab med én der var der, da muren faldt? Hos Horisont Rejser har man hyret TV-Avisens tidligere korrespondent Jens Nauntofte til at fortælle historier fra Berlins mest turbulente tid.


(Foto: All Over)

Mogens lykketoft: Jeg vil hellere dø!

Med Mogens til Kina


Måske kan man både få en røverhistorie fra borgen - og lidt mere indsigt i Kina, når tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft giver den som rejseleder hos Horisont Rejser.


(Foto: Kaspar Wenstrup)


Kulinarisk tur med Kirk

Ferie er også ensbetydende med god mad - det er Nikolaj Kirk garant for, når han sammen med Horisont Rejser, tager folk med på forskellige kulinariske rundture.


(Foto: Thomas Laursen)

Dansk TV-kok jubler: Nu bliver han endelig far

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close