Nyheder7. april 2016

Reception for Regner Grasten: Jeg har savnet dig

Der var stor gensynsglæde, da Anne-Grethe Bjarup Riis mødte fødselaren, som stadig har masser af projekter og store planer med sit liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/regner_grasten_dm0051.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

– Det er alt for længe siden, jeg har set Regner, sagde Anne-Grethe Bjarup Riis, og gensynsglæden var tydeligvis gengældt.

– Vi har haft så mange sjove oplevelser sammen. Bl.a. da vi skulle prøve at køre i sulky sammen i forbindelse med optagelserne af ”Tarok”, fortalte hun.

https://imgix.seoghoer.dk/regner_grasten_dm0044.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

(Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg er altså ikke 60 år endnu. Det er først i morgen, jokede Regner Grasten, da han torsdag holdt reception i Restaurant Sult i København.

Lørdag skulle han og blandt andre hustruen Tove og døtrene Maj og Puk på den igen til en større privat fødselsdagsfest på Ordrupgaard i Nordsjælland.

Hør de kendtes lykønskninger til Regner Grasten her:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

https://imgix.seoghoer.dk/regner_grasten_dm0046.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

(Foto: Dan Mariegaard)

– Han har lavet så meget, så det er svært at tro, at han kun har brugt 60 år, og Regner har haft en kæmpe betydning for mig, fortalte Joachim Knop.

https://imgix.seoghoer.dk/regner_grasten_dm0058.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

(Foto: Dan Mariegaard)

Der er stil over Vibeke Windeløv, som tog til reception iført jakke fra Chanel og taske fra Issey Miyake:

-Men det er en ældgammel jakke, forklarede hun.

Sponsoreret indhold