Nyheder3. oktober 2015

Video: Reception hos TV-mægleren Jesper Nielsen

Den populære ejendomsmægler fra "I Hus til Halsen" har åbnet ny forretning i Lyngby. Se de nye lokaler i videoen herover.
Normalt sørger han for fede boliger til andre, men forleden kunne ejendomsmægleren Jesper Nielsen også slå dørene op for en ny bolig til sig selv. Den succesfulde TV-mægler åbnede nemlig forretning nummer to midt i Kongens Lyngby.
– Nu kom muligheden, og jeg er utrolig stolt over at åbne i så smukke lokaler, sagde en glad Jesper Nielsen til åbningsreceptionen, hvor næsten 300 mennesker kiggede forbi. Festen varede i øvrigt til langt ud på aftenen. Så længe blev makkeren fra ”I hus til halsen”, designeren Anders Faarborg, dog ikke hængende. Henrik Larsen skulle også videre til fodboldkamp. "Store" er nemlig tilbage i Lyngby Boldklub, hvor han på den kommercielle side skal være med til at bringe klubben tilbage i Superligaen. Jesper Nielsen har iøvrigt investeret i en smart kaffevogn, så kunderne har lidt at varme sig på, når han holder åbent hus. Tjek videoen herunder.

Sponsoreret indhold