Nyheder28. juli 2013

Realitystjerner til Paradise-Tinna: Farvel smukke prinsesse

Paradise Hotel-deltager Tinna Jakobsen døde natten til lørdag af livmoderhalskræft
Tinna Jakobsen sov ind natten til lørdag i en alder af 24 år
Tinna Jakobsen sov ind natten til lørdag i en alder af 24 år
 Foto: Facebook

Hilsener og kondolencer strømmer ind minut for minut fra familie, venner, bekendte og fremmede, efter det sent i går aftes kom frem, at den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Tinna Jakobsen tabte kampen mod kræften natten til lørdag.

Den smukke og livsglade pige blev kun 24 år.

Tinna har siden 2011 kæmpet mod livmoderhalskræft, og blev af lægerne erklæret rask, inden hun sidste år tog afsted til Mexico for at deltage "Paradise Hotel".

Men kort efter sin hjemkomst til Danmark vendte kræften tilbage, og inden længe havde lægerne opgivet at redde hende.

Avis: Mira Wanting er død

Familie og venner har det seneste stykke tid forsøgt at samle nok penge ind til en behandling i Tyskland - Tinnas sidste håb for overlevelse.

Men to dage inden, hun skulle afsted, sov hun ind.

"Hvil i fred og må dit smukke væsen ha det godt, der hvor du er nu. Ganske enkelt forfærdeligt hvad kræft gør. Pas på dig selv derude", skriver Amalie Szigethy på Facebook.

"Pludselig bliver ALT andet ligegyldigt! Tinna, jeg vil huske dig for dit smukke livsglade sind og smil! Håber himlen tager godt imod dig!", lyder det på Facebook fra Maria de Pineda kendt fra "Sommer i Sunny Beach", "Paradise Hotel" og "Divaer i Junglen".

"Jeg ved, du er et bedre sted lige nu! Trods vi kæmpede for indsamlinger på kryds og tværs, var det desværre for sent. Alt vores arbejde har ikke været forgæves. Der er penge til den lækreste begravelse, som den prinsesse du var, samt vi nu kan donere resten af pengene til et menneske i lignende situation, eller Kræftens Bekæmpelse", skriver realitystjernen Susan K.

Også "Paradise Hotel"-deltageren Michal Lange, der sammen med Jesper Høgfeld, står bag indsamling-tinna.dk udtrykker sin sorg på det sociale medie.

"Er virkelig ked af, vi ikke kunne nå at hjælpe dig, det er så uretfærdigt, du er borte i så ung en alder".

Fristet-gutter: Designer armbånd mod kræft


Sponsoreret indhold