Nyheder4. juli 2011

Realitystjerne: Fik tæsk på diskotek

Lisa fra For lækker til love blev sidste weekend brutalt slået og svinet til
Lisa fra For lækker til love fik blå mærker efter overfaldet
Lisa fra For lækker til love fik blå mærker efter overfaldet
 Foto: TV3

Der er ofte bagsider af medaljen, når unge og kække deltagere bryder janteloven gang på gang og spiller smarte og hotte i et program som For lækker til love.

Det har en af de labre deltagere - den storbarmede blondine Lisa Renee Winther Kristensen - måttet sande efter et diskoteksbesøg sidste weekend.

Her var hun på det aarhusianske insted Train, hvor hun pludselig blev overfuset af en ilter tøs.

Læs også: For lækker til love: Min røv har værdighed

- Ja, jeg blev overfaldet af en pige, som var jaloux på mig, fordi hun var forelsket i en fyr, jeg kender, og fordi han kom over og hilste på mig, fortæller Lisa og fortsætter:

- Jeg sad bare på en stol ved et bord med min veninde og snakkede med 2 tilfældige fyre fra udlandet, som var i Danmark for at tage på festival.

- Hvad skete der så?

- Overfaldet har betydet, at jeg har fået slag på min kæbe, så jeg dårligt kan spise, og jeg har blå mærker på kroppen et par steder. Og så er jeg blevet flået grundigt i håret af hende, lyder det fra en rystet Lisa.

Læs også: For lækker til love: Vi blev snydt

Ud over at den voldelige pige - ifølge Lisa - blev jaloux over, at tv-godten hilste på den fyr, hun havde udset sig, var pigens argument for overfaldet også, at Lisa er med i For lækker til love.

- Hun sagde, at jeg fortjente tæsk på grund af det, fortæller Lisa.

Sponsoreret indhold