Nyheder15. januar 2014

Realitybabe: Hjælper kræftramt håndboldspiller

Smækre Maria Hylleberg de Pineda har taget initiativ til en indsamling til fordel for klubkammerat med cancer
Maria Hylleberg har absolut ikke noget at skamme sig over. Og nu gør hun også en god gerning
Maria Hylleberg har absolut ikke noget at skamme sig over. Og nu gør hun også en god gerning
 Foto: samsoephotography.com



Realitystjerner bliver tit svinet til for deres - i manges øjne - flyvske livsstil og i mange tilfælde egocentrerede attitude.

Dette gælder dog absolut ikke for den smukke fynbo Maria Hylleberg de Pineda, der oprindeligt blev kendt i "Sommer i Sunny Beach" og siden har fyret den af både "Paradise Hotel", "Divaer i junglen" og fra 27. januar i det nye TV3-program "Ton of cash".

Hun tænker på andre end sig selv.

Derfor har hun på eget initiativ startet en indsamling til fordel for en tidligere holdkammerat i håndbold, som i en ganske ung alder er ramt af kræft.

- Jeg har valgt at starte denne indsamling, fordi jeg som menneske og sygeplejestuderende ikke bare vil se til, at nogen bliver "opgivet" af lægerne og ikke får den behandling, der kan give ekstra tid sammen med deres kære. Denne indsamling er vigtig for at vi kan få Berit til udlandet og blive behandlet, for ingen fortjener at få kræft - og slet ikke to gange, fortæller en berørt Maria..

Diva-Marias vilde vægttab

- Berit kender jeg faktisk slet ikke særlig godt, men jeg har spillet håndbold i samme klub som hende. Hun er altid - også nu - smilende, åben og imødekommende.
Hun er en livsglad person og har altid en kæk bemærkning i ærmet. Hun er 28 år, gift og har Frederikke på to år og tre måneder.

Hun er ramt af kræft for anden gang på under halvandet år og de danske læger kan kun give livsforlængende medicin, fortæller Maria og siger, at Berit er ramt af kræft i brystet og nu også i lymferne.

- Jeg håber af hjertet, at I vil støtte og bidrage så den lille familie kan få endnu flere skønne timer sammen. Vi ved aldrig, hvor og hvem denne sygdom rammer --- alle bidrag store som små kan gøre en forskel. Jeg takker alle for at deltage, skriver Maria Hylleberg inde på den side, hvor der samles ind.

Hvis du vil støtte, kan du finde siden og indsamlingen HER.

Maria Hylleberg: Pinligste scoringsforsøg

Sponsoreret indhold