Nyheder11. november 2013

Reality-stjernes vilde frieri

Læs hvordan den unge TV-stjerne blev friet til
Det unge par er vilde med romantik
Det unge par er vilde med romantik
 Foto: PrivatSelvom Jessica Priscilla er meget tæt med sin mor, Jette, er der alligevel sneget sig en kæreste ind i billedet. Han hedder Christian og er meget romantisk.

Jessica fik større bryster end planlagt

Frieriet var nøje planlagt, og der blev ikke sparet på noget, da Christian friede til den 21-årige "Mig og min mor" - stjerne med et digt, blomster og ringe:

- Jeg kunne godt regne ud, hvad der var i den lille æske, så jeg begyndte at græde. Digtet var også utrolig smukt. Desværre havde han ikke skrevet det ned, så jeg kan ikke gengive det. Men jeg blev meget meget rørt, fortæller en glad og lykkelig Jessica, der ikke tøvede med at sige ja, da Christian afsluttede digtet med at spørge, om hun ville gifte sig med ham.

Jessica frygtede sin mor Jettes reaktion, da hun og Christian tog hjem til Odsherred for at fortælle nyheden om forlovelsen, men Jette blev glad:

- Jeg havde tænkt på, om mor mon syntes, det var for tidligt at blive forlovet. Men hun var jo selv yngre end mig, da hun blev forlovet med min far, som hun også kun havde kendt et års tid inden. Men jeg behøvede ikke at have bekymret mig. Hun var glad - lige som mig, siger Jessica.

Læs hvem der også lige er blevet forlovet

Parret venter lige lidt med at gifte sig, Da Jessica er for ung endnu, mener hun.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3d434f77e8fc4b8fb04711048844ccfd.jpg


Det er den helt store kærlighed (Foto: Privat)

Sponsoreret indhold