Nyheder17. januar 2014

Reality-stjerne i smertehelvede efter ulykke

Stine Kronborg har brækket flere ribben
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/280497038ac0407d993b47a08a837b2f.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Reality-stjernen Stine Kronborg - kendt fra blandt andet Paradise Hotel og The Voice - har befundet sig i et sandt smertehelvede. Den unge kvinde var forleden så uheldig, at hun faldt og brækkede flere ribben.

Se alle deltagerne af Paradise Hotel her Det var til en fest i Florida, hvor Stine Kronborg befinder sig i disse dage, at det gik galt. Den fitness-glade kvinde ville vise sine talenter som poledanser og tog derfor fat i en parasol. Hele det festlige indslag dog endte med, at den tidligere The Voice-vært faldt - og fik den tunge parasol-stang ned over sig.

X factor-deltager i Paradise Hotel - se hvem her

- BAM SLAM og dér væltede parasollen med mig hængende på hovedet. Jeg landede med mine ribben først lige ind i kanten på det udendørs spa, der var omringet med meget hårde mursten, og derefter slammede jeg min hæl hårdt ned i jorden (barfodet)… Ja, det var ikke lige sådan jeg havde regnet med, at det ville gå… pis!!, skriver Stine Kronborg på sin blog på Her og Nus hjemmeside.

Geggo flirter med reality-stjerne - se hvem her

Stine Kronborg godt kunne mærke, at noget var helt galt, og de første døgn blev det ikke til meget søvn på grund af smerterne:

- Jeg kunne overhovedet ikke ligge ned og sov kun to timer ad gangen. Hoste var et mareridt og nys var som at blive henrettet med elektrisk chok, forklarer reality-stjernen på sin blog.

Men trods smerterne gik der alligevel flere uger, før hun søgte lægehjælp - og her var lægens konklusion bestemt ikke positiv:

- Har nu endelig haft mulighed for at få scannet mine ribben - hvilket ikke bare er sådan noget man gør når man er i USA. Og det viser sig desværre, at det var VÆRRE end først antaget. 9. og 10. ribben er knækket og skubbet 50 % fra hinanden. Lort!! Hvis du har fulgt mig på Instagram eller Facebook har du kunne se, at det er ikke fordi jeg har taget det stille og roligt, skriver Stine Kronborg på bloggen og tilføjer:

- Jeg er dog dybt imponeret over alt det jeg har kunnet præstere med to brækkede ribben. Jeg vidste godt at jeg var stædig, men for fanden da! Blot to uger efter 'min parably dans' havde jeg en squat teknik enetime hos Iron Tribe, hvor jeg blandt andet lavede tunge front squat. Jeg kunne dog ikke lave udstræk på gulvet bagefter fordi jeg har smerter, når jeg ligger ned, skriver Stine Kronborg.

Sponsoreret indhold