SPOILER! Reality-stjerne afslørede deltagelse i "Kender du typen?" før tid

Flemming Møldrup, Mads Steffensen og Anne Glad er den faste trio i \

Flemming Møldrup, Mads Steffensen og Anne Glad er den faste trio i "Kender du typen?".

Foto: Svend Thomsen / DR

OBS! Hvis du ikke har set aftenens afsnit af "Kender du typen?", og ønsker du ikke at få afsløret, hvem aftenens hovedperson er, skal du ikke læse videre. 

En af de sjoveste ting ved at se "Kender du typen?" på DR1 er at gætte med hjemme fra stuen. 

Men her til aften blev gætteglæden taget fra os - i hvert fald hvis man følger aftenens hovedperson på Instagram. 

Kl. 19.30 - en halv time inden programmet startede - afslørede aftenens hovedperson nemlig, at det var hende, som Anne Glad og Flemming Møldrup skulle gøre sig kloge på i det 45 minutter lange program, der slutter 20:45. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Uden at fortælle for meget, så er der altså en grund til, at de her tre værter ser så glade ud. De kom nemlig på besøg i en bolig, som ligger her i Nordsjælland. Omkring Hørsholm & Rungsted - og det kan man altså meget mere om lige om lidt på DR1 kl. 20:00 i "Kender du typen?", skriver aftenens hovedperson, som altså er Amalie Szigethy, på sin Instagram, der har 197.000 følgere.  

Artiklen fortsætter under billedet. 

Amalie Szigethy fik sit gennembrud i 2010, da hun var med i "Paradise Hotel" og har siden da været med i et væld af TV-programmer. Foto: Kaspar Wenstrup

I programmet så vi blandt andet, at 27-årige Szigethy ofte køber matchende sko til sig selv og sin datter Josephine, at hun er på Tinder, at hun i sine yngre dage gik på musical-skole. 

Mads Steffensen kom også ind på, at Amalie tror på, at man kan komme i kontakt med de afdøde, og at hun fik besøg af sin døde morfar. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close