Nyheder13. marts 2014

Reality Awards: ’Årets brandert’ var så fuld, at hun…

Nicole Brøggler levede op til sit trofæ onsdag aften
Af af
Der blev kysset og krammet under årets Reality Award
Der blev kysset og krammet under årets Reality Award
 Foto: Kaspar Wenstrup




Reality-baben hev ned i trøjen, fremviste babserne og jublede højlydt, da hun onsdag aften gik på scenen for at modtage prisen som 'Årets brandert' under det storstilede Reality Award. Og reality-baben havde da også mere end fortjent prisen - for allerede inden natten var omme og festen slut, var Nicole Brøggler blevet så fuld, at hun havde mistet sin nyvundne pris.

Her dagen derpå kan den brystglade babe ikke erindre, hvor hun kan have lagt prisen, der er fremstillet af glas:

LÆS OGSÅ: Reality Award: Her er alle vinderne- Jeg kan have lagt den i den bus, der skulle have fragtet os til efterfesten på 'Billy Booze', men jeg kan også have glemt den i den taxa, som vi endte med at tage i stedet. Jeg ved det ikke, og der er næppe mange chancer for, at jeg ser den igen. Men så snupper jeg den bare igen næste år, siger Nicole Brøggler til Ekstra Bladet.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/599f2e0d4caa4da59328e9c2bfd92054.jpg



Babserne blev fundet frem kort tid efter at Nicole havde vundet prisen for Årets Brandet (prisen fik hun for en episode, hvor hun havde en alarmerende promille på over 4!) (Foto: Kaspar Wenstrup)

Under aftenens fest var der flere reality-stjerner, der - ligesom Nicole - fremviste deres attributter. Men der blev dog også plads til at få uddelt en række priser til de største, 'dummeste' og sjoveste episoder inden for reality-branchen.

LÆS OGSÅ: Amalie vandt for 'Årets skandale' - her er HELE historien
Og Gusse - eller Gustav Salinas som han hedder borgerligt - var den helt store vinder ved showet, der blev afholdt på Bremen Teater i København.

Han løb nemlig med hele tre priser ved aftenens show; blandt andet som den bedst klædte og som dén, der bedst har brugt de sociale medier til at promovere sig selv.

Her er listen nogle af dem, der løb med en pris:

Årets bedste social media bruger:
Gustav Andersen Salinas

Årets bedste reality drama:
De unge mødre (SBS)

Årets bedst klædte reality deltager:
Gustav Andersen Salinas

Sponsoreret indhold