Nyheder 1. juni 2010

Re-sepp-ten fra… Japan?

Jep, den er god nok, og udover at være nuttede synger de endda på dansk!
Søde ser de ud, Vanilla Beans, og så er de vilde med danske drenge - ikke dårligt
Søde ser de ud, Vanilla Beans, og så er de vilde med danske drenge - ikke dårligt
Foto: Screendump

"Vanilla Beans" siger nok ikke de fleste dansker særligt meget. Til gengæld siger mange danskere "Vanilla Beans" en hel del.

Faktisk er den japanske popduo så vild med Danmark og specielt det danske fodboldlandshold, at de har genindspillet den klassiske kampsang "Re-sepp-ten" - og de synger den på dansk!

Læs også: Ny VM-sang

Og sangen har også fået dansk opbakning. Således kan man i videoen til nummeret se den danske ambassadør i Japan Franz-Michael Skjold Mellbin give den gas foran mikrofonen, skriver Ekstra Bladet.

Som begrundelse for den fantastiske hyldest, kan man på et YouTube-site, hvor sangen ligger læse følgende:

- Den japanske popduo Vanilla Beans elsker simpelthen Danmark, og de støtter det danske fodboldlandshold ved det kommende VM. For at vise deres kærlighed til Danmark og det danske landshold, har de lavet en version af legendariske 'Re-Sepp-Ten video og spurgt den danske ambassadør i Japan, Franz-Michael Skjold Mellbin, om at spille rollen som Preben Elkjær i videoen.

Læs også: Bliver x-tra hot, når hun drikker

Hvad de to japanske fans så vil gøre, når Danmark den 24. juni spiller mod netop Japan ved det kommende VM, melder historien intet om.


Sponsoreret indhold