Rasmus Tantholdt fik mystisk brev i Ukraine

Rasmus Tantholdt kunne ikke gætte afsenderen af gækkebrevet.

Rasmus Tantholdt kunne ikke gætte afsenderen af gækkebrevet.

Foto: Dan Mariegaard


Når man befinder sig i et land på randen af borgerkrig for at passe sit job som international korrespondent er et gækkebrev nok ikke lige det man forventer at finde. Ikke desto mindre var det netop, hvad der ventede TV 2 Nyhedernes Rasmus Tantholdt i går på hotelværelset i Kramatorsk i det østlige Ukraine. Og afsenderen kom helt bag på den berejste herre.

LÆS OGSÅ: Nu er Rasmus Tantholdt verdenskendt

Afsenderens navn var fem bogstaver langt. Korrespondentens eget humoristiske bud var Putin, men chancerne for at få et gækkebrev fra den russiske præsident var nok ikke så store.

Tantholdt fortæller på Facebook, at hans officielle gæt var Claus - navnet på TV 2 Nyhedernes producer i Ukraine. Det var forkert.

LÆS OGSÅ: Rasmus Tantholdt: Derfor elsker jeg Cecilie

Gækkebrevet var fra Rasmus Tantholdts søn Emil, der, for at gøre det ekstra svært for sin far, havde tilføjet et punktum i navnet. Men der stoppede Emil ikke. Han fik en pige fra sin klasse til at skrive det, så farmand ikke kunne kende håndskriften. Og hjælpen til at få brevet listet ned i baggagen kom fra stedmor Cecilie Beck, der er nyhedsvært på TV 2.

Som om det ikke var nok, krævede det også en alliance med Nyhedernes fotograf for at holde brevet skjult fra den dygtige reporter.

LÆS OGSÅ: Rasmus Tantholdt overvejer at stoppe

Nu kan Emil regne med at få et kæmpe påskeæg.

- Jeg elsker dig skat. Du er den bedste i verden. Du tog så meget fusen på far, og jeg skylder dig et kæmpe påskeæg, skriver Rasmus Tantholdt på Facebook.

Post by Rasmus Tantholdt.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close