Nyheder17. november 2013

Rasmus Tantholdt: Derfor elsker jeg Cecilie

Krigskorrespondenten fra TV2 sætter sin kone højt
Af af
– Hun får mig til at grine. Af mig selv. Det er jeg glad for, lyder det fra Rasmus Tantholdt.
– Hun får mig til at grine. Af mig selv. Det er jeg glad for, lyder det fra Rasmus Tantholdt.
 Foto: Michael Medgyesi

Lige siden den 40-årige krigskorrespondent Rasmus Tantholdt faldt for sin TV2-kollega Cecilie Beck, har han sat kærligheden til hende meget højt. Han har simpelthen fundet kvinden i sit liv, skriver bt.dk.

- Hun får mig til at grine. Af mig selv. Det er jeg glad for. Selvhøjtidelighed og mangel på selvironi bryder jeg mig ikke om. Cecilie driller mig i situationer, som er typisk mig, skriver bt.dk.

Parret blev gift i 2010.

Cecilie Beck: Overvejede barn med Tantholdt

Inden han faldt for Cecilie Beck dannede Rasmus Tantholdt par med en anden TV-kollega, nemlig Caroline Boserup, med hvem han har sønnen Emil, 9.

Livet som krigskorrespondent med arbejdsplads i verdens voldelige brændpunkter levner ikke megen tid til familieliv i gængs forstand. Men Rasmus Tantholdt synes selv, at han er godt til at vise sin kone hengivenhed og opmærksomhed, når de så endelig er sammen, forklarer han.

- Jeg er handlekraftig. Ikke når det gælder om at få banket det der søm i, men i forhold til at tage initiativ til, at vi gør ting sammen. Os som familie. Og Cecilie og mig som par, siger TV2-journalisten, som ikke er bange for at fortælle sin kone, hvor meget han elsker hende og sætter pris på hende. Med søde ord.

- Og hun får mange. Hvis du mener et eller andet positivt, og du oven i købet ved, at det vil gøre en anden glad, hvorfor så ikke sige det?

Rasmus Tantholdt: Drama på flyveturen
Sponsoreret indhold