Nyheder29. juli 2013

Rasmus Seebach: Så stor en gentleman er han

Popdrengen må siges at være enhver svigermors drøm
Af af
Rasmus Seebach passer på sine kvinder
Rasmus Seebach passer på sine kvinder
 Foto: All OverNår klokken nærmer sig seks om morgenen, har de fleste af weekendens festgængere travlt med at få fingrene i en taxa og komme hjem.

Men det gælder ikke for Rasmus Seebach.

Han havde natten mellem lørdag og søndag været en tur på den københavnske bodega Hong Kong i Nyhavn sammen med bl.a. sin guitarist.

Også en ung blond kvinde var en del af selskabet, og da de tre nåede frem til Kongens Nytorv gik den vilde taxajagt.

Først smuttede Rasmus Seebachs guitarist ind i en taxa med sit instrument, og så gjorde popdrengen sig klar til at få fingrene i nummer to.

Denne sanger er vild med gentleman-sport

For en kort stund kunne man have frygtet, at den nyforelskede troubadour havde glemt alt om sin yndige kæreste Julie. Men nej!

Da taxa nummer to rullede op foran de to, åbnede Rasmus Seebach, som den gentleman han er, døren for den unge kvinde, gav hende en krammer og hjalp hende galant ind i køretøjet, hvorefter han roligt ventede på vogn nummer tre.

Bare fordi man er kendt, betyder det åbenbart ikke, at man har glemt sine manerer.

Oven i købet forsøgte Rasmus Seebach at hjælpe sin guitarist med at score i de sene nattetimer.

Da to piger kom gående på Kongens Nytorv og takkede popidolet for en god koncert noget tid forinden, lød svaret prompte fra Rasmus:

- Tusind tak! Skal I ikke med min guitarist hjem?, storsmilede han.

Jep, Seebach må siges at være en vaskeægte pophelt.

Seebach tager også kæresten med på job

Læs alt om Rasmus Seebachs hede kærlighedsferie med Julie, og se de skønne billeder af parret i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5ceeccc5d5b945bb8d50df7f93dd60b5.jpgKaren Seebach har mange grunde til at smile stolt af sin velopdragne søn. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold