Rasmus Seebach: Rollen som far slår livet som festabe

Foto: All Over

Med sange som "Natteravn" og "Lidt i fem" har sangeren og musikeren Rasmus Seebach aldrig lagt skjul på, at han var glad for at feste og sjældent var den første til at forlade klubberne, når timerne blev små.

Men siden han i januar blev far til sønnen Holger, som han har med kæresten Julie Teglhus, er der noget, der har ændret sig for den tidligere selverklærede festabe.

- Der er ikke nogen tvivl om, at jeg er et andet sted i mit liv nu. Mange af de ting, jeg rendte rundt og lavede før, som jeg dengang syntes var skide sjove, betyder meget mindre for mig nu, hvor der er kommet et helt andet perspektiv på tingene, siger Rasmus Seebach.

Fredag udkommer han med de to singler "2017" og "Bli' her lidt endnu", der ligesom resten af albummet, der kommer til november, er dedikeret til sønnen, der med sin ankomst har givet den populære sanger et nyt fokus i livet.

Helt har Rasmus Seebach nu ikke droppet byturene, selv om rollen som familiefar har gjort, at han gerne starter dem lidt tidligere.

- Jo før man kan komme i gang, jo bedre er det faktisk. Man vil også gerne fungere dagen efter, siger den 37-årige sanger.

Nogle gange ender festerne dog tidligt helt af sig selv for sangeren.

- Man kan fange sig selv i, at man sidder, og der er linet op til, at det bliver en vild fest. Og så ender man med at sidde og vise billeder af sin søn. Så kan man godt tænke "okay, skal du ikke bare gå hjem", siger han og griner.

Artiklen fortsætter under billedet

Snart bliver to til tre, og det er noget, som Rasmus Seebach har set frem til i mange år.
Til januar føder hans 23-årige kæreste, Julie Teglhus, parrets første barn – en lille søn.

Han savner nu ikke livet, som det var før babymos og bleskift. For selv om han havde gjort sig en masse tanker om alt det, han skulle nå, før han en dag skulle være far, så var der ingen tvivl, da han først mærkede ønsket om en familie manifestere sig.

- Jeg sad med min søsters lille pige, Augusta, i armene. Og lige præcis ni måneder efter sad jeg med Holger. For jeg kunne mærke, "okay, det er her, vi er", siger sangeren med henvisning til sit og Julie Teglhus' forhold.

- Jeg har rejst mange forskellige steder, været på den anden side af jordkloden, været single, fyret den af og festet, alle de ting, jeg følte, jeg skulle nå at opleve. Jeg kunne mærke, at hvis jeg skulle på en ny rejse, så var det DEN rejse nu. Det var det, der manglede, siger Rasmus Seebach.

Og faderskabet har bestemt ikke skuffet musikeren, der kun har følt sig endnu mere inspireret til at skrive sange.

- Jeg har fået det største, man kan få. Det er jo bare sådan, det er, siger sangeren.

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Rasmus Seebach: 

Rasmus Seebach - billeder fra hans liv

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close