Nyheder17. december 2012

Rasmus Seebach: Rørende hilsen

Den flinke sanger trøster sorgramt lille dreng
Seebach sendte en meget personlig hilsen.
Seebach sendte en meget personlig hilsen.
 Foto: All OverRasmus Seebach ved, hvad det vil sige at miste sin far. Han er også en fyr med begge ben på jorden - og hjertet det rette sted.

Han støtter kræftramte børn og andre i nød - og har trods juletravlheden også tid til at sende en personlig hilsen til en lille dreng i sorg.

Rasmus Seeabch: Sådan scorer du mig

Det fremgår af den vildt populære Facebook-side Fucking Flink, hvor en mor kårer Rasmus til at være fucking flink.

- Min søn, Villads, på 6 år har netop mistet sin far, og da jeg fortalte ham, at Rasmus Seebach (som Villads er fan af) også har mistet sin far, gjorde det stort indtryk på ham. Så jeg prøvede lykken og skrev fredag aften en mail til Rasmus Seebach og beskrev Villads' tab og hvor glad han ville blive for en hilsen fra sit idol, fortæller moderen, som fortsætter:

Rasmus Seebachs vilde weekend

- Næste morgen vågnede vi op til en fin og personlig mail fra Rasmus Seebach, der fortalte om sit eget tab og hvordan man kunne komme videre. Det synes jeg eddermame er god stil og dybt rørende! Og Villads blev sindssyg glad og var glad for at have noget så stort til fælles med sit idol.

Rasmus Seebach var 25 år, da han mistede sin far, populærmusikeren Tommy Seebach, som døde i 2003. Rasmus har skrevet om tabet af faderen i sine sange - og mon ikke, han her i julen vil kigge forbi Frederiksberg Ældre Kirkegård med en hilsen til sin farmand.

Rasmus Seebach: Ramt af sommerfugle

Sponsoreret indhold