Nyheder12. december 2013

Rasmus Seebach: Raser over SE og HØR

Smagløs og usand historie skriver popstjernen, Rasmus Seebach, på Facebook - Vi forholder os kun til fakta, siger chefredaktøren
Rasmus Seebach er ikke glad for artiklen om sin fars hjemfaldne gravsted
Rasmus Seebach er ikke glad for artiklen om sin fars hjemfaldne gravsted
 Foto: All Over


SE og HØRs afsløring af, at Frederiksbergs Kirke har truet med at slette Tommy Seebachs grav, har fået popstjernesønnen Rasmus Seebach til tasterne på Facebook. Her raser Rasmus Seebach foran tusindvis af fans over ugebladets historie:

- Hej venner. Se & Hør bringer i denne uge en usand og smagløs artikel om min fars gravsted. Min familie og jeg føler os dybt sårede og meget hensynsløst behandlet.

- Vi har aldrig modtaget rykkere eller trusler fra kirkegården, og regningen med seneste betalingsfrist d. 31/12-13 er betalt, skriver Rasmus Seebach til sine fans, der i hobetal har delt, kommenteret og givet sympati-tilkendegivelser.

Men SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, maner til besindighed.

- Det gør naturligvis stort indtryk på mig, at Rasmus Seebach er ked af vores omtale, for jeg opfatter Rasmus Seebach som en af de mest sympatiske personer og et af de største talenter på den danske stjernehimmel. Men hvis man læser bladet, så vil man se, at vi forholder os til den faktuelle kendsgerning, at Tommy Seebachs grav var hjemfalden. På godt gammel dansk er det den absolut sidste trussel, rykker, advarsel eller hvad man vil kalde det, før kirkegården sletter graven og flytter vedkommende til de ukendtes grav, siger Niels Pinborg.

- Hvis Rasmus Seebach mener, at det hele beror på en fejl, så må han rette sin vrede mod kirkegården, for vi har altså ikke sat skiltet op. Og det kunne Rasmus Seebach passende have gjort i de utallige henvendelser, vi har haft, hvor vi har bedt om en kommentar, men kun fik hans manager.

Men hvorfor skal SE og HØR overhovedet gøre Tommy Seebachs grav til et offentligt anliggende?

- Det er ikke os der gør det. Rasmus Seebach synger selv smukt om graven og for bare to uger siden lod han sig fotografere ved graven til et andet ugeblad, siger chefredaktøren.


Sponsoreret indhold