Nyheder2. november 2013

Rasmus Seebach: Klar til børn

Popsangeren er super forelsket og ønsker sig børn
Måske bliver kæresten Julie også mor til Hr. Seebachs børn
Måske bliver kæresten Julie også mor til Hr. Seebachs børn
 Foto: Mikael Rieck
Rasmus Seebach er for tiden helt utroligt populær. Både blandt hans fans og hjemme hos kæresten. Og det kan man egentlig godt forstå, når han fortæller lidt om sin måde at leve på.

Han går nemlig efter princippet at leve livet på en måde, så han ikke går glip af noget. Hvilket, han godt ved, kan være svært.
- Det kan faktisk være ret svært at leve efter. Men hvis man kan leve efter det, så bliver man bare mere glad.

Rasmus Seebach: Kæresten flytter ind

Netop den holdning til tilværelsen og hverdagen skinner igennem på hans nye album, som meget passende bærer titlen:
"Ingen kan love dig i morgen".
- Der skal skrues op for det hele. For alle følelserne. Så vi ikke bare sumper rundt i sådan en hverdagstrummerum hele tiden, siger han til "Alt for damerne".

Især følelserne er der skruet særdeles godt op for hjemme hos Rasmus. Det er tydeligt at popdrengen er smask forelsket i sin unge kæreste Julie som han også så småt er begyndt at flytte ind.
Og selvom Julie kun er 20 år afslører Rasmus, at han i allerhøjeste grad ønsker at få børn.
- Jeg tænker, at man må blive SÅ stolt, når man har lavet sådan en "ting", der kan tænke, tale, være ked af det og glad, siger den charmerende popsanger.

Julie må finde sig i Olivia.

Familien har altid været vigtig for Seebach. Han voksede op sammen med sin mor, søster og bror, da hans forældre blev separeret da han var 15-16 år gammel. Mange af hans sange handler netop om de nære bånd, han har i sin familie.

Rasmus er et rigtigt familiemenneske, som har lært meget af sine forældre. Blandt andet, at man skal opføre sig pænt og behandle andre mennesker, som man selv ønsker at blive behandlet. Derfor hører det også til sjældenheden, at Rasmus Seebach siger nej til at stille op til billeder eller autografer.
- Folk blev glade af at være sammen med min far. Det har jeg taget til mig. Jeg synes, det er superfedt at prøve at samle mennesker og se, om jeg kan sprede lidt glæde.

Indtil nu, må det siges at være lykkedes den 33-årige storcharmør meget godt.

Sponsoreret indhold