Rasmus Seebach: Fortryder bitterligt

Fire år. Så lang tid brugte Rasmus Seebach i gymnasiet uden en afslutning

Fire år. Så lang tid brugte Rasmus Seebach i gymnasiet uden en afslutning

Foto: All Over

Det er ikke noget, man tænker over, når man hører hans musik. Men det er ikke studenterhuen, der trykker hos popstjernen Rasmus Seebach.

- Jeg har altid haft det sådan, at man fortryder ingenting. Men sagen er, at jeg gik i gymnasiet i fire år, og jeg blev aldrig student. Og det synes jeg egentlig er lidt skod, fortalte han i går i et interview med Nova FM.

- Jeg gik der i fire år, fordi jeg tog 2.g om. Jeg var en meget umoden fjollet festtype dengang - nogen siger, at det er jeg stadig. Heldigvis fik jeg en pladekontrakt, da jeg var 19 år, hvor jeg var rapstjerne dengang, grinede han muntert.

Det er dog ikke fordi, Rasmus Seebach hellere ville have været læge eller advokat end hitmager, at han fortryder sin beslutning om ikke at færdiggøre.

Rasmus Seebach: Stangstiv med realitytøs

- Jeg må nu indrømme, at jeg har fortrudt, at jeg ikke bare nossede mig sammen og tog de der eksaminer. Det er jeg egentlig lidt ked af. Jeg skulle jo ikke have brugt det til noget, men nu indrømmer jeg så, at det stadig irriterer mig.

For det er jo rigtig nok, at jeg skal egentlig ikke bruge det til noget, men jeg synes stadigvæk, at det var lidt spild af tid. Så ville jeg hellere have brugt fire år på noget andet, forklarede han.

Kun tre måneder før hele årgangen skulle til studentereksaminer, droppede den nu 32-årige herre ud. Han havde en enorm fraværsprocent, så det ville have taget en heftig genoplæsning af stoffet for at bestå. Heldigvis for Rasmus fik han lov at komme med til alle studenterfesterne.

Rasmus Seebach: Sådan hygger jeg mig i gråvejr

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close