Nyheder13. oktober 2011

Rasmus Seebach: Derfor tuder jeg

Fars sang får popprinsen til at bryde sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/6761f2c58d7e4c279d31fbba5114d834.jpg

Når Rasmus Seebach fredag sender sit seneste album "Mer' end kærlighed" i handlen, er der især et nummer på pladen der rammer dybt i popprinsens eget hjerte.

Læs også: Rasmus Seebach: Druk og piger

På albummet har han genindspillet det gamle grand prix-nummer "Under stjernerne på himlen", der er skrevet af hans far, Tommy Seebach, og det nummer kan få vandet til at løbe i tårekanalerne, fortæller Rasmus Seebach til B.T.

- Jeg kan ikke undgå at blive rørt, når jeg ser folks reaktion. Jeg ved ikke, hvad jeg mærker. Jeg kan godt nogle gange nå til flæbe-grænsen. Det er en god fornemmelse hver gang at mærke publikums anerkendelse af min far. Jeg har altid vidst, at min far elskede os højt, uanset hvad han gjorde ved sig selv, siger han.

Læs også: Rasmus Seebach: Nu er han kæresteklar

Nummeret floppede da det i første omgang blev indspillet, og Rasmus Seebach er glad for den genrejsning han kan give sin far med nummeret.

- Det giver mig en fed fornemmelse i kroppen at synge den. Jeg mærker for alvor min kærlighed til min far. Forhåbentligt sender jeg den videre til ham fra scenen. Hvor han nu end befinder sig. Det er en sang, der stammer fra et tidspunkt, hvor min far havde det skidt og var på vej ned ad bakke. Jeg betragter den ikke som en afslutning, men som en fortsættelse, siger Seebach til formiddagsavisen.

Sponsoreret indhold