Nyheder2. oktober 2015

Rasmus Seebach bliver TV-stjerne

Den 35-årige popdarling har afsløret, at han kan opleves på tv-skærmen til november
https://imgix.seoghoer.dk/seb_8.jpg
 All Over Press

Danskernes popdarling, Rasmus Seebach, har netop udgivet den nye single "Uanset" og til november følger et helt album af popkongens kreationer. Men det er ikke alt, for den ukronede konge har netop afsløret, at man også kan se hans ansigt på tv-skærmen på DR til november.

- Jeg har tilbragt det meste af dagen med optagelser i DR-Byen. Jeg glæder mig, til I skal se, hvad vi har lavet. Se med til november!, skriver den 35-årige popstjerne til et billede på Instagram.

Køb e-bogen "Alt om Rasmus Seebach" for kun 19. kroner her

På billedet står Rasmus Seebach med et stort smil og en buket roser. Men ud over at man skal holde øje med DR-kanalerne til november, afslører den charmerende "Uanset"-sanger endnu ikke mere om sin kommende tv-optræden.

Rasmus Seebach har også for nylig været på tv-skærmen, da han præsenterede den nye single "Uanset". Sangeren valgte nemlig at lade seerne til Vild med dans være de første til at høre og se ham fremføre hittet på live-tv, da Vild med dans havde sæsonpremiere 11. september.

- Jeg kan mærke, at jeg virkelig bliver glad for denne her skive. Det bliver simpelthen så rart at dele melodierne og teksterne med jer, skrev Rasmus Seebach på Facebook om sit kommende album.

Det nye album fra Rasmus Seebach udkommer 6. november.

Jeg har tilbragt det meste af dagen med optagelser i DR Byen. Glæder mig, til I skal se, hvad vi har lavet. Se med til november!

Et billede slået op af Rasmus Seebach (@rasmus_seebach) den

1. Okt 2015 kl. 7:41 PDT

Sponsoreret indhold