Rasmus Seebach blev renlig meget sent

Rasmus havde svært ved at smide bleen

Rasmus havde svært ved at smide bleen

Foto: Jesper Sunesen

Mange piger sukker efter popsangeren, men hvis de havde mødt ham som barn, var det måske gået en anden vej. For ifølge barndomsvennen Adam Falbert, så tog det ualmindelig lang tid, før Rasmus Seebach smed bleen.

Læs mere: Rasmus er til druk og damer

- Han er en rigtig god ven og meget hjælpsom. Hvis jeg skulle sige noget negativt om ham, må det være, at han blev renlig meget sent. Og så vil jeg selvfølgelig altid huske ham for, at han spiste dobbelt aftensmad, dengang vi var naboer, siger vennen til Ekstra Bladet.

Det med de mange måltider kan Adams far, Bent Falbert også huske. Selvom om Rasmus var blevet fodret hjemmefra, så sagde han aldrig nej tak til at spise med hos Falbert-familien ved siden af.

Udover æderiet og skideriet i bleen så husker den forhenværende chefredaktør på Ekstra Bladet, at den musikalske knægt også var ekstremt glad for sin mor.

Læs mere: Rasmus tænder på Ritt

- Rasmus er en meget hjertelig dreng, der ikke er bange for at vise følelser. Når han stod i vores have, 70 meter væk fra sin egen have, kunne han finde på at råbe af sine lungers kraft til sin mor: "Mor, jeg elsker dig." Det er der altså ikke ret mange knægte, der normalt gør, siger Bent til avisen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close