Nyheder 9. maj 2010

Rasmus Nøhr: Gamblede alt væk

Spilledjævlen fik taget over sangeren, der endte med at gå fallit og ryge rigtig meget hash
Rasmus Nøhr har oplevet lidt af hvert
Rasmus Nøhr har oplevet lidt af hvert
Foto: All Over

Gik man og troede, at Rasmus Nøhr bare er en kedelig musiker, så har man taget godt og grundigt fejl. "All Stars"-korlederen har nemlig haft et utroligt begivenhedsrigt liv, som han fortæller om i dagens udgave af B.T.

Allerede som 18-årig forsøgte Nøhr sig som koncertarrangør med DM i Rock. Det var langtfra nogen succes, da hans manager forsvandt med alle pengene. Derfor endte det med, at Nøhr måtte betale de 50.000 kroner til vinderen af arrangementet af egen lomme.

Læs også: Tage Frandsen: Konkurs

Siden gik det galt, da manden med de store fortænder tog til USA for at skabe sig en karriere som backgammon-spiller.

- Vi fik sat en kamp op mod den bedste spiller i New York. Vi spillede lige med ham i de 8 timer, som spillet varede. Forinden havde vi lagt et depositum hos klubejeren, 5000 dollar hver, som var omkring halvdelen af, hvad vi rejste derover med, men da spillet var slut, viste det sig, at han var forsvundet med alle pengene. Så var det ligesom op ad bakke derfra, forklarer Rasmus Nøhr.

Til sidst endte det med, at sangeren var fallit i både Danmark og USA.

Læs også: René Fris: Konkurs

- Jeg begyndte at ryge rigtig meget hash. Jeg kunne ikke overskue det. Jeg var 26, og jeg havde været vant til at bygge ting op og starte fra nul. Men jeg havde aldrig været under nul. Jeg mødte folk, som havde hørt om mig og troede, at jeg var en "bad guy". Min dømmekraft havde svigtet mig, så jeg fik jo dårlig selvtillid. Hvem kan man så stole på, hvad har jeg gjort galt? Der var mange ting, jeg skulle lære på en gang, forklarer Nøhr om den svære periode i sit liv.

Senere tog den i dag 38-årige sanger tilbage til USA og vandt over en million kroner på 3 måneder, inden han for alvor satsede på musikkarrieren.

Sponsoreret indhold