Rasmus Jarlov: Derfor flytter Mascha og jeg ikke sammen

(Foto: Dan Mariegaard)

Rasmus Jarlov og Mascha Vang har været sammen i lidt over et år, men indtil videre ser det ikke ud til, at parret skal flytte sammen.

Og det er der faktisk en forklaring på. En praktisk en af slagsen endda.

Det fortæller Rasmus Jarlov i dagens udgave af BT

- Det har ikke været oplagt, at vi skulle flytte sammen, for der er ikke nogen af os, der har plads til den anden, så af praktiske årsager bor vi hver for sig, fortæller Jarlov til avisen

Når de ikke bor sammen, så bliver det derimod til en masse pendling for Rasmus mellem hjemmet ved Bellahøj og Maschas hjem i Dragør. 

I interviewet fortæller han også, hvad det er, han godt kan lide ved Mascha.

- Der er utroligt mange sjove ting ved Mascha, hun er meget selvironisk, og tager sig meget lidt højtidligt. Hun er bare utroligt sjov, vi har det skægt sammen, fortæller Rasmus i interviewet. 

Mascha har selv tidligere været ude og fortælle, hvad det er, hun godt kan lide ved Rasmus.

- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha, da hun sidste år skrev om Rasmus på sin blog

Se flere billeder af Mascha Vang i galleriet herunder

Skønne Mascha Vang

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close