Nyheder9. februar 2009

Rasmus Bjerg: Trofast far til fire

Manden bag Livvagternes Lille Kurt fandt den eneste ene, da han var 11, og har holdt fast i hende siden
32-årige Rasmus Bjerg er far til fire og gift på 14. år
32-årige Rasmus Bjerg er far til fire og gift på 14. år

Skuespilleren Rasmus Bjerg, 32, er ikke mindst i sin gennemgående rolle i "Livvagterne" som den bestemte, men trivelige Lille Kurt ved at sætte sig godt i vores kendisbevidsthed. Og rollen har givet ham et kæmpeløft.

Privat er han hr. Trofast selv, fortæller han i et interview i Ekstra Bladet.

Han er gift med Helle, og sammen har de fire børn, en på otte måneder og storesøskende på henholdsvis tre, fem og syv år. Han og fruen har været gift i 14 år.

- Ja, det er lang tid, vi har været sammen min kone og jeg. Faktisk mødtes vi allerede, da jeg var 11, og vi begge gik til drama i Kolding hos en lærer, der hed Anders W. Bertelsen, siger han til bladet.

- Helle var jo ældre end jeg, så vi blev ikke kærester med det samme. Til at begynde med nøjedes jeg med at hive hende i håret og slå lidt til hendes blå briller, siger Rasmus Bjerg og fortæller, at de først blev kærester seks år senere.

- Men jeg har ikke en idé om, at jeg ikke fik løbet hornene af mig. I det hele taget forstår jeg ikke den frygt for at gå glip af noget, som jeg synes er meget udbredt for tiden. Altså, hvis tingene fungerer, hvad er det så vi jager?


Sponsoreret indhold